Sharon Osbourne tylytti Justin Bieberiä ja Kanye Westiä

Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne on läksyttänyt teinitähti Justin Bieberiä eikä Kanye Westkään ole rouvan mieleen.

Sharon Osbourne ei ole vakuuttunut laulaja Justin Bieberin pahan pojan imagosta, vaan kuvailee maailman suosituimpiin mieslaulajiin kuuluvan Bieberin olevan ”yhtä ilkeä kuin kissanpentu”. The Daily Beast-lehden haastattelussa rouva Osbourne toteaa teinitähden olevan surullisella tapaa hukassa yrittäessään tavoitella aikuisuutta ja uskottavuutta.

– Minä tunnen sääliä Bieberiä kohtaan. Pienellä pojalla on suuri haave, hän on söpö ja tytöt rakastavat häntä, mutta hän haluaa olla paha poika. Hän yrittää esittää ilkeää onnistumatta siinä.

Osbourne kuvaileekin Bieberin olevan hukassa itseltään.

– Hän ei taida ymmärtää, ettei hän on valkoihoinen eikä tummaihoinen ja se on suuri ongelma. Juuri tässä vaiheessa uraa vastaava käyttäytyminen on vaarallista, olemme nähneet sen aiemminkin miljoona kertaa. Mitä lapsitähden pitää tehdä, kun hän yhtäkkiä haluaakin olla aikuinen mies? Aika harva onnistuu siinä.

Osbournen hampaisiin ei joutunut ainoastaan teinitähti, vaan myös 36-vuotias räppäri ja tuottaja Kanye West.

– Voih, Kanye pitkästyttää minua. Hän on keskinkertaisen näköinen mies, joka ei ole edes kovin lahjakas, mutta hän on hyvä myymään. Hänen pitäisi ruveta autokauppiaaksi, sen verran hyvin hän myy. Tosin hän on myös itse suurin faninsa, Sharon toteaa.

Sen sijaan muusikot Taylor Swift ja Justin Timberlake saavat räväkältä Osbournelta ylistystä lahjakkuudestaan ja käyttäytymisestään.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat