Sharon Osbourne murtuneena: Järkytyin Ozzyn ongelmista

Sharon Osbourne avautui talk show’ssa miehensä Ozzy Osbournen ongelmista ja niiden vaikutuksista.

Ozzy ja Sharon Osbournen epäiltiin pari viikkoa sitten eronneen yli kolmenkymmenen avioliittovuoden jälkeen. Kirjoituksissa ero perusteltiin sillä, että Sharon asuu hotellissa, eikä heidän yhteisessä kodissa. Pari kiisti eron, mutta tilanne sai Ozzyn avautumaan alkoholinkäytöstään.

Nyt myös Sharon on viimein avautunut CBS-kanavan ohjelmassa. 60-vuotias rouva Osbourne kertoi, ettei hän ollut tajunnut miehensä ongelmien laajuutta.

– Ozzy kertoi minulle, että hän on käyttänyt alkoholia ja lääkkeitä jo yli puolentoista vuoden ajan. Hän pahoitteli sitä ja kertoi käyttäytyneensä tyhmästi ja olleensa todella synkässä paikassa. Se on kyllä niin totta. En todellakaan tiennyt hänen käyttävän lääkkeitä. Tiesin, että hän ottaa silloin tällöin alkoholia, mutta en ollut tajunnut tilanteen laajuutta.

Sharon vakuuttaa ohjelmassa, ettei hän ole aikeissakaan jättää miestään.

– Emme ole eroamassa. Mutta olenko onnellinen? En. Olenko poissa tolaltani? Kyllä. Olen murtunut.

Sharon on murheissaan siitä, että Ozzyn käyttäytyminen ei satuta ainoastaan miestä itseään vain koko hänen perhettään ja ihmisiä, jotka rakastavat häntä.

– Me joudumme vain elämään tämän asian kanssa, mutta olemme käyneet läpi rankempiakin asioita. Pääsemme tästä kyllä yli, Sharon vakuuttaa.

Viime viikolla Ozzy pyysi käytöstään julkisesti anteeksi Facebook-sivuillaan:

– Olen ollut k***pää niitä ihmisiä kohtaan, joita rakastan eniten, eli perhettäni. Haluaisin pyytää mielipuolista käytöstäni anteeksi Sharonilta, perheeltäni, ystäviltäni, bändikavereiltani ja faneiltani. Jumalan siunausta, Ozzy päättää kirjoituksen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat