Sharon Osbourne katuu eroaan

Sharon Osbourne on tullut katumapäälle. Lauantaina suorassa tv-lähetyksessä lopputilin ottanut X Factor -kisan tuomari haluaisi palata Simon Cowellin ja Dannii Minoguen joukkoon, mutta häntä ei ole pyydetty takaisin, kertoo Daily Mirror -lehti.

Osbournen mukaan eroilmoitus oli "suuri virhe" ja hän haluaisi palata tuomaroimaan. Osbournen ongelmana on, etteivät tv-pomot ole ottaneet mitään yhteyttä häneen lauantaisen lähetyksen jälkeen.

- En edes tiedä, haluaako ITV minut takaisin. Haluaisin palata huolehtimaan tytöistäni, mutta en ole kuullut mitään keneltäkään, 55-vuotias Sharon tilitti The Paul O'Grady show'ssa.

Daily Mirrorin mukaan tv-pomot odottavat Sharonin ottavan yhteyttä, sillä hän itse ilmoitti lopettavansa.

- Suoraan sanottuna, kaikki ovat hieman ihmeissään siitä, että kuulemme hänestä ensimmäisen kerran tv-ohjelman välityksellä. Hän oli se joka lähti kävelemään. Hänen pitäisi ottaa yhteyttä meihin, ITV:lta kerrottiin lehdelle.

Kykykilpailun tiedottaja myönsi, ettei Osbourne ole laittanut tikkua ristiin paluunsa eteen.

- Tähän päivää mennessä hänen työnantajansa eivät ole saaneet yhtään puhelua suoraan Sharonilta, koskien hänen mahdollista paluutaan ohjelmaan.

Jääräpäinen rouva Osbourne kertoi tv-haastattelussa, että hän ei aio pyytää tempaustaan anteeksi.

- Minä olen mitä olen. En koskaan väittäisi olevani täydellinen. Teen virheitä. Olen tehnyt valtavia virheitä. Tein sellaisen lauantaina, mutta se olen minä. Sen siitä saa. En voi pyytää anteeksi sitä, että olen minä, Sharon totesi.

Ohjelman luoja, Idols-tuomarina parhaiten tunnettu musiikkimoguli Simon Cowell totesi sunnuntaina, että Sharon saa mennä jos hän haluaa. Cowell vihjasi, että Sharonin ero johtuisi uudesta X Factor -tuomarista, Dannii "Kylien sisko" Minoguesta. Orbourne kiistää, että hänen lauantainen purkauksensa olisi aiheutunut naistuomareiden viileistä väleistä.

- Kaikki tämä puhe mustasukkaisuudesta… Minulla on tytär joka on melkein samanikäinen kuin hän. Sehän olisi kuin olisin mustasukkainen tyttärelleni. Kuinka kukaan voi sanoa sellaista, Osbourne napautti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat