Sharon Osbourne juontajaksi

Rocklaulaja Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne aloittaa oman päiväsaikaan esitettävän keskusteluohjelman juontamisen televisiossa. Osbourne aloittaa tunnin mittaisen, Sharon-nimisen keskusteluohjelman syyskuussa WB-kanavalla. 50-vuotias kolmen lapsen äiti suhtautuu realistisesti ohjelmansa saavuttamaan markkinarakoon. - En voi koskaan olla yhtä hyvä kuin Oprah (Winfrey)... En aio suositella kirjoja. Se ei ole minun juttuni, mutta minulla on kokemusta elämästä, sanoo Sharon Osbourne.

Sharon Osbournen elämä on täynnä draamaa. Hänen poikansa Jack on nyt huumevieroitushoidossa, ja hänen tyttärensä Kelly levytti vastikään ensimmäisen albuminsa, jonka hänen levy-yhtiönsä pian hylkäsi. Sharon Osbourne itse on toipumassa paksusuolen syövästä. Osbournen perhe nousi kuuluisuuteen musiikkikanava MTV:n esittämän, perheen elämää kuvaavan televisiosarjan myötä. Sarjan kolmannen kauden tekemisestä on juuri päätetty.

Osbourne suunnittelee haastattelevansa ohjelmassaan ihmisiä, jotka todella kiinnostavat häntä. Lisäksi hän aikoo käyttää omia lapsiaan toimittajina.

Lue myös:

    Uusimmat