Mainos

Sharon: Arafat on perustanut "terrorin hallinnon"

Israelin pääministeri Ariel Sharon syyttää palestiinalaisjohtaja Jasser Arafatia "terrorin hallinnon" perustamisesta ja "murhajoukkioiden" tukemisesta.

Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat on perustanut "terrorin hallinnon", sanoi pääministeri Ariel Sharon Israelin parlamentissa pitämässään puheessa. Samalla Sharon syytti Arafatia siitä, että tämä on tukenut "murhaajajoukkioita", joiden tarkoituksena on ajaa israelilaiset pois kotimaastaan.

- Hän käyttää, rahoittaa ja aseistaa terroristeja ja lähettää heidät tekemään Israelin vastaisia toimia, Sharon sanoi puheessaan, jonka parlamentin arabiedustajat keskeyttivät useita kertoja huudoillaan. Edustajia jouduttiin ohjaamaan ulos, koska he eivät useista kehotuksista huolimatta hiljentyneet.

Sharonin mukaan hänellä on hallussaan asiakirjoja, jotka liittävät Arafatin palestiinalaisten tekemiin itsemurhaiskuihin. Sharon sanoi, että Israelin armeija ei ole vielä päättänyt operaatiotaan Länsirannalla ja vetäytyy sieltä vasta, kun "operaatio on päättynyt". Sharon myös tähdensi, että Israelin armeija saartaa Jeesuksen Syntymäkirkkoa Betlehemissä niin kauan, että sisällä olevat aseistetut palestiinalaiset antautuvat.

Pääministeri vetosi myös maailman johtajiin, jotta he kehottaisivat palestiinalaisia antautumaan.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.