Shakira kärsii vartalokomplekseista

Upeasta vartalostaan tunnettu laulaja käy yllättäen terapiassa käsitelläkseen vartalokompleksejaan.

Seksikäs laulajatar on tunnettu muodokkaasta vartalostaan, se tuli varsin hyvin esille muun muassa tähden She Wolf –musiikkivideolla. Tähti kuitenkin myöntää kärsivänsä vartalokomplekseista ja hakeutui sen takia terapeutille 2001.

- Se auttoi minua niin paljon joka elämän alueella, oman vartalon hyväksymisestä parisuhdeasioihini. Terapeuttini kertoi minulle, miksi olen käyttäytynyt eri tilanteissa, kuten olen. On hyvin vapauttavaa, kun pääsee juttelemaan jonkun kanssa ongelmistaan ilman että täytyy huolehtia siitä, miltä kuulostaa. Se on itsensä ymmärtämistä. Toisinaan saatan puhua terapeutilleni tunnin päivässä, siitä on tulossa rutiini.

Kolumbialaissyntyinen kaunotar sanoo terapeutin auttavan häntä sisäisesti, mutta vartalon muodot tulevat vain kovalla työllä. Naiset ympäri maailmaa kadehtivat laulajan muodokasta vartaloa. Tähti kertoi Fabulous-magazinelle seuraavaa:

- Kaksikymppisenä murehdin enemmän sitä, mitä minulla ei ollut kuin mitä minulla oli. Toivoin olevani pidempi, omaavani pidemmät jalat, kapeamman lantion, pienemmän pyllyn ja jopa suoremmat hiukset. Olen kuin kuka tahansa nainen – synnymme kritisoimaan itseämme.

- Olen työskennellyt paljon vartaloni eteen. Teen edelleen työtä sen eteen treenamalla ja syömällä terveellisesti. Treenaan joka päivä, juoksen, käyn kuntosalilla tai tanssin.

Nykyään 33-vuotias pop-tähti katsoo vain vartalonsa muotoja eikä vietä aikaa kylpyhuoneen vaa’alla.

- En ole käynyt vaa’alla vuoteen, mutta tiedän tehneeni tarvittavan työn pitääkseni lantion ja takapuolen trimmissä kunnossa.

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: FemailFirst
Kuva: Wireimage, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat