Seurusteleeko tämä Hollywoodin tähtipari?

Viime vuonna eronneet Sandra Bullock ja Ryan Reynolds on tavattu jälleen yhdessä. Ystävykset kiistävät seurusteluhuhut, mutta viettävät epäilyttävän paljon aikaa keskenään.

Näyttelijät Sandra Bullock, 47, ja Ryan Reynolds, 34 ovat kiistäneet seurustelevansa, mutta pari viettää epäilyttävän paljon aikaa yhdessä. Jokin aikaa sitten kaverukset tavattiin yhteiseltä patikointiretkeltä ja nyt Reynolds vieraili Bullockin Los Angelesin kodissa. Mies kaarsi Bullockin kodin edustalle makeasti moottoripyörällä ja vietti tähden luona kolme tuntia.

Bullock ja Reynolds ovat olleet ystäviä jo vuosikymmenen, mutta kaverusten tapaamistahti on tihentynyt kummankin eron jälkeen. Bullock erosi pettäjämies Jesse G.Jamesista viime vuonna. Ryan Reynolds erosi Scarlett Johanssonista niin ikään viime vuonna.

Pari viikkoa sitten Bullock ilmestyi Reynoldsin elokuvan The Change Up ensi-iltaan ja huhujen mukaan ystävykset ovat osallistumassa yhdessä televisiossa esitettävän animaation tekoon. Parin uumoillaan myös näyttelevän yhdessä romanttisessa elokuvassa Most Wanted.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja