Manchester Unitedin seuralegenda lataa kovaa tekstiä tähtihyökkääjästä: "Et voi mennä perjantai-iltana ulos ja juoda alkoholia"

Kaksi kautta Manchester Unitedia edustanut Romelu Lukaku siirtyi brittiseurasta Italian kenttien Inter Milaniin. Seuralegenda Gary Neville latasi kovaa tekstiä maalitykistä.

Belgialainen Lukaku iski kahdella kaudellaan 42 maalia Manchester Unitedille, kun otetaan  huomioon kaikki kilpailut. Lukaku siirtyi Inter Milaniin noin 79 miljoonan euron kaupassa.

– Mielestäni hän on hyvä pelaaja. Hän tekee paljon maaleja ja tulee pärjäämään hyvin Inter Milanissa, Neville sanoi Sportsmailille.

– Mutta se, että pelaaja on ylipainoinen on anteeksiantamatonta. Voit pelata huonosti, epäonnistua laukauksissa maalia kohti, antaa huonoja keskityksiä tai antaa vastustajalle maaleja. Ne ovat virheitä jalkapallossa, mutta et voi olla ylipainoinen, Neville totesi.

Lukaku oli jo nuorella iällä kovan luokan maalintekijä, sillä hän voitti vain 17-vuotiaana Belgian liigan maalipörssin. Neville pelasi itse koko oman uransa Manchester Unitedissa ja pelejä kertyi peräti 602 kappaletta.

– Et voi mennä ulos perjantai-iltana ja juoda alkoholia. Näissä asioissa olet kontrollissa. Siihen ei ole mitään tekosyitä, että et ole kunnossa. Me emme olleet koskaan ylipainoisia ja olimme aina kunnossa sekä valmistautuneita. Kuinka sinä voit olla ylipainoinen, Neville latasi.

– Siihen ei ole mitään tekosyitä. Hän ei halunnut olla täällä muutenkaan ja hän on itsekin myöntänyt olleensa ylipainoinen, Neville päätti.

Lue myös:

    Uusimmat