Mainos

Setec toimittaa Liettuaan yli miljoona passia

Älykortti- ja turvapainoyhtiö Setec Oy toimittaa Liettuan passit vuosiksi 2003 ja 2004, mikä tarkoittaa yhteensä yli miljoonaa passia. Setec valmistaa passikirjat ja passien polykarbonaattitietosivut. Henkilötiedot yksilöidään passeihin Liettuassa.

Liettua on ensimmäinen maa, joka ottaa käyttöön Setecin kehittämän uuden, erittäin tietoturvallisen passiversion. Ensimmäiset passit Liettuaan on jo toimitettu.

- Euroopan unionin laajentuminen sekä matkustamiseen ja rajanylittämiseen liittyvät kiristyneet turvallisuusvaatimukset ovat selvästi lisänneet huipputurvallisten matkustusasiakirjojen kysyntää. Tämä näkyy myös Setecin liiketoiminnassa, kertoo Setecin viranomaisliiketoiminnan johtaja Tommi Nordberg.

Liettuan passien tilaajana toimii saksalainen BIS Bundesdruckerei International Services GmbH, jonka kanssa Setec tekee tässä projektissa yhteistyötä. Liettua on Setecille uusi passien markkina-alue. Suomen passien lisäksi Setec on toimittanut jo usean vuoden ajan passeja myös Ruotsiin ja Norjaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.