Mainos

Serrano-anjovis- tuorejuustoleivät

  • patonki
  • 50 g valkosipulimurskaa
  • 200 g serranokinkkua
  • 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk anjovisfileitä
  • ½ dl oliiviöljyä

Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele valkosipulin ja oliiviöljyn seoksella. Paista uunissa 200 asteessa kunnes pinta on kullanruskea. Sipaise siivuille reilusti tuorejuustoa ja laita päälle kinkkusiivu ja anjovisfile. Tarjoa heti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.