Sergio Ramos pelasi historiallisen ottelun, mutta epäonnistui surkeasti

Espanjan Sergio Ramos epäonnistui lauantai-illan ottelussa kahdesti rangaistupotkussa, kun joukkue kohtasi miesten Kansojen liigassa Sveitsin. Joukkueiden välinen jalkapallo-ottelu päättyi lopulta 1–1-lukemiin.

Sveitsi siirtyi ottelun johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun ottelua oli pelattu alle puoli tuntia. Sveitsin Remo Freuler ohjasi pallon vasempaan yläkulmaan.

Espanja onnistui tasoittamaan vasta 89. minuutilla Gerard Morenon osumalla. Nyt joukkueen on voitettava Saksa tiistaina.

Ramos ohitti Buffonin

Ramosin molemmat rangaistuspotkutilaisuudet olivat toisella puoliajalla.

Ottelun jälkeen Espanjan valmentaja Luis Enrique kehui yleisesti Ramosin rangaistuspotkuja. Enrique oli varma, että jos ottelussa olisi ollut vielä yksi rangaistuspotku, Ramos olisi siinä onnistunut.

Ottelu oli Ramosin 177:s Espanjan paidassa, mikä teki hänestä Euroopan eniten maajoukkuepelejä pelanneen jalkapalloilijan. Aiemmin titteli oli Italian Gianluigi Buffonin, joka on pelannut 176 ottelua.

Lauantaina Kansojen liigan A-liigassa Ruotsi voitti Kroatian 2–1, Ranska Portugalin 1–0 ja Saksa Ukrainan 3–1.