Mainos

Serbian opposition kampanja ei lopu

Arviolta 10 000 opposition kannattajaa osoitti jälleen tänään mieltään Serbian pääkaupungissa Belgradissa. Väkijoukolle puhuneen oppositiojohtajan Vuk Drascovicin mukaan presidentti Slobodan Milosevicin lupaama vaalitulosten korjaaminen ei ole vielä lopullinen päämäärä.
-Me näemme nämä vaalitulokset vain perustana tielle päämääräämme, joka on tämän vahingollisen hallinnon syrjäyttäminen Serbiassa, Draskovic sanoi.

Draskovic sanoi myös uskovansa, ettei Milosevicin lupaamasta "rehellisestä ja demokraattisesta vuoropuhelusta" tule mitään. Samaan aikaan opiskelijoiden edustajat ilmoittivat jatkavansa mielenosoituksia vaalitulosten hyväksymisestä huolimatta.

Presidentti Milosevic lupasi yllättäen viime tiistaina hyväksyä opposition vaalivoiton 14 kaupungin paikallisvaaleissa. Serbian parlamentin on määrä vahvistaa päätös tiistaina.

Oppositio ryhtyi kampanjoimaan tänään myös maaseudulla. Yli tuhannen auton saattue lähti kiertämään kylissä ja selittämään opposition näkökantoja asukkaille, jotka pääosin kannattavat Serbian hallitsevia sosialisteja.
(STT-DPA-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.