Serbialaismallille tarjottiin jättisummaa urheilutähden viettelemisestä – paljastaa kieron juonen: "Kaikki pitäisi kuvata videolle"

Serbialaismalli Natalija Scekic on paljastanut tennistähti Novak Djokoviciä vastaan punotun kieron juonen. Scekic kertoo serbialaisessa Svet&Scandal -lehdessä, että hänelle tarjottiin jättimäistä rahasummaa, jos hän viettelisi maailmanlistan ykkösen ja kuvaisi kaiken videolle.

Scekic kertoo saaneensa erikoisen tarjouksen Englannissa mieheltä, jonka tiesi entuudestaan. Hänen mukaansa juonen tarkoituksena oli tuhota Djokovicin avioliitto ja pilata hänen maineensa. Tarjouksen tehneen miehen motiivit jäivät hämärän peittoon.

Kaikki käynnistyi, kun mies pyysi Scekiciä tapaamiseen, jonka nainen luuli liittyvän liikeasioihin. Keskustelun edetessä hän käsitti, että kyse oli aivan muusta.

– Luulin olevani piilokamerassa, kun hän sanoi, että minun tulisi vietellä Novak ja kaikki pitäisi kuvata videolle, Scekic kertoi UBI Tenniksen mukaan.

– Hän sanoi, että saisin 60 000 euroa ja matkan mihin ikinä haluaisin. Nauroin ja odotin hänen sanovan sen olleen vitsi, mutta hän oli täysin tosissaan. Se tuntui loukkaavalta ja nöyryyttävältä.

Tarjouksesta kieltäytynyt Scekic oli raivoissaan. Hän sanoo halunneensa lyödä miestä ja heittää vedet tämän kasvoille, mutta hillinneensä itsensä, koska he olivat julkisella paikalla.

– Keräsin kamppeeni ja lähdin. Toivon, että hän ei löytänyt tyttöä, joka haluaa tehdä sen, koska se ei olisi reilua Novakia kohtaan. Hän on meidän (Serbian) paras lähettiläs, esimerkillinen perhemies.

Djokovic ja hänen Jelena-vaimonsa menivät naimisiin vuonna 2014. Parilla on kaksi lasta.

Lue myös:

    Uusimmat