Mainos

Selvyyttä Helsingin rautatieaseman pahoinpitelyjuttuun

Helsingin rikospoliisi on saanut silminnäkijöiltä paljon tietoja pahoinpitelystä, joka tapahtui viime viikon perjantain vastaisena yönä Rautatieaseman edustalla. Silminnäkijöitä kaivataan edelleen.

Helsingin rikospoliisi on saanut silminnäkijöiltä paljon tietoja pahoinpitelystä, joka tapahtui viime viikon perjantain vastaisena yönä Rautatieaseman edustalla. Kaksi muoniolaisveljestä oli joutunut sanaharkkaan ja kahinaan nuorisoporukan kanssa. Seuraus oli, että toinen veljeksistä sai kallovamman ja joutui sairaalaan. Hän toipunee vammastaan. Poliisin mukaan aluksi näytti siltä, että nuorisoporukka olisi koostunut ulkomaalaisista, tummahiuksisista ja vaaleaihoisista nuorista miehistä. Tutkimuksissa on nyt käynyt varsin todennäköiseksi se, että kahakan toiset osapuolet olivatkin romanimiehiä.

Poliisin mukaan Rautatieasemalla, Kaivokadun puoleisella sisäänkäynnillä oli kahakan aikaan 3-4 nuorta romania. Itse tappeluun heistä osallistui kaksi noin 20-vuotiasta hoikkaa miestä. Toisella miehellä oli yllään haaleansininen kangas- tai silkkipusero ja tummat housut. Hän riisui takkinsa tappelun aikana pois. Toisella oli yllään valkoinen paita ja tummat housut. Tappelun jälkeen miehet pakenivat paikalta kääntyen Rautatieaseman kulmasta oikealle, asema-aukion rakennustyömaan vanerikujaan. Poliisi pyytää tapahtuman nähneitä tai siitä jotakin tietäviä ihmisiä soittamaan rikospoliisiin virka-aikana puh. 1895307 ja 1895308 ja muulloin numeroon 1894740 tai poliisin hälytyskeskukseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.