Selviydy vapusta: Salainen identiteetti ja sukkikset mukaan

Vappu on juhla, jolloin sattuu ja tapahtuu. Siksi onkin hyvä varustautua kaikkeen, mitä hurjaakin hurjempi yö voi eteesi tuoda. Katso, mitä kannattaa ottaa mukaan juhlahumun keskelle.

Vapunvietto on raskasta hommaa, ainakin jos aikoo tehdä sen täysillä. Varustaudu näillä välineillä kevään railakkaimpaan juhlaan, niin selviydyt tilanteesta kuin tilanteesta.

1. Linkkuveitsi

Ei – tätä ei pidetä mukana kunnon kahakan varalta, vaan kaikkien niiden sitkeiden nakkipakettien ja muiden vastaan tulevien esteiden nujertamiseen, sekä äkäisten lokkien ja muiden eväitäsi vaanivien elukoiden pelotteluun.

Mikäli vappuheilasi on vielä hakusessa, voit linkkuveitsen avulla myös napsaista kätevästi muutaman kukkasen lähipuskasta vokottelutarkoituksia varten. Aurinkoinen vappukukka rintapielessä voi myös hyvällä lykyllä houkutella varteenotettavia yksilöitä luoksesi, joten muutama kukkanen kannattaa sijoittaa myös napinläpeen.

2. Sukkahousut

Sukkahousut ovat jokaisen Niksi-Niinan paras ystävä ja sama sääntö pätee myös vappuna. Oli kyseessä tilanne kuin tilanne, voit pelastaa itsesi ja seurueesi sukkahousujen avulla.

Mikäli portsari nakkaa sinut ulos ravintolasta, voit keplotella itsesi takaisin sisään sukkahousujen avulla. Tai jos vappuheilasi osoittautuukin aamulla vähemmän päteväksi yksilöksi, voit kiivetä niiden avulla salaa ikkunasta ulos.

Ne myös helpottavat oluttölkkien kantamista, sillä voit sitoa sukkahousut selkääsi ja pujotella tölkit lahkeisiin. Näin raskaat kantamukset ja kilisevät kassit eivät vaikeuta sinun tai seurueesi juhlanviettoa.

3. Pefletti

Vappuna istutaan mihin istutaan, eikä alusta aina ole se kaikkein puhtain. Lokinkakka tai kanssajuhlijan hetkellinen pahoinvointikohtaus voi pilata vapunvieton osaltasi, mikäli et katso mihin pyllysi työnnät.

Käytännöllinen kierrätyspefletti syntyy muovikassista tai sixpack-pakkauksesta, mutta mikäli kaipaat tyyliä, kannattaa sinun varautua hieman ennakkoon.

Päällystä takapuolellesi sopiva muovipussi vahakankaalla, jolloin se on sekä kaunis että käytännöllinen. Ohut alusta kestää kovaakin käyttöä ja voit kiertää sen rullalle, jolloin se ei vie paljoakaan tilaa. Mikäli mukavuus on sinulle tärkeää, täytä muovipussi vanulla tai ohuella tyynyllä ennen täyttöä.

4. Ehkäisyvälineitä

Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Niin hyvässä kuin pahassa.

5. Salainen identiteetti

Hanki salainen identiteetti, jonka niskoille voit sälyttää kaikenlaiset vappumokat ja jonka puhelinnumeroa voit jaella liian innokkaille heilanmetsästäjille. Mikäli haluat salaperäisyyden verhon peittävän henkilöllisyytesi, vappunaamari on täydellinen ase.

Jos olet aina unelmoinut olevasi hyvää tekevä supersankari, vappu on siihen mitä parhain tilaisuus. Pukeudu pinkeään haalariin ja vedä naamari kasvoillesi siten, että kukaan ei tunnista sinua, ja vietä päiväsi pulassa olevia juhlijoita pelastaen.

6. Huulirasva

Joku kaipaa aina huulirasvaa. Tai huulikiiltoa.

7. Sadesuoja ja lämmintä vaatetta

Vappuna yleensä sataa, tuulee ja on kylmä, joten muista varautua siihen etenkin, jos vietät päivääsi ulkosalla.

8. Ystävä

Ystävä on aina tarpeen, niin ilossa kuin surussakin. Ota siis vappuna kaveri kainaloon.

Lue myös:


Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja