Mainos

Selvitys: Valtioneuvosto ei käsitellyt UMTS-kauppoja

Liikenne- ja viestintäministeriö on omassa selvityksessään vapauttanut valtioneuvoston Soneran umts-hankkeisiin liittyvästä vastuusta.

Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan valtioneuvosto ei ole käsitellyt Soneran kolmannen sukupolven matkapuhelintoimintaan liittyviä asioita eikä ole antanut niihin liittyviä ohjeita yhtiön johdolle tai hallitukselle.

Valtioneuvosto ei selvityksen mukaan myöskään ole käynyt umts-hankkeisiin liittyviä neuvotteluita eikä muutenkaan ole puuttunut yhtiön operatiivista liiketoimintaa koskeviin asioihin.

Ministeriö julkisti tänään listan eduskunnan ja valtioneuvoston istunnoista sekä liikenne- ja viestintäministeriön kokouksista, joissa Sonera-asioita on käsitelty. Selvitykseen on kirjattu, miten Sonera-asioita on kussakin istunnossa käsitelty.

Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta on käsitellyt Soneran yhtiökokouksiin tulevia asioita ja tehdyt linjaukset ovat olleet hallituksen tiedossa.

Lisäksi selvitykseen on koottu lista Soneran hallituksen ja hallintoneuvoston kokouksista, joissa Soneran umts-asioita on käsitelty.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 05.08.2002).

(Talousuutiset 05.08.2002).

(Talousuutiset 05.08.2002).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.