Mainos

Selvisikö vuonna 1978 kadonneiden teinien mysteeri?

Yli 30 vuotta sitten kadonneen viiden teinipojan katoamismysteerin tutkinnassa on tehty läpimurto Yhdysvalloissa. New Jerseyn poliisi on ottanut kiinni 56-vuotiaan Lee Evansin (oik.) ja 53-vuotiaan Philander Hamptonin epäiltyinä teinien murhasta sekä murhapoltosta.

16-vuotiaat Randy Johnson, Alvin Turner ja Michael McDowell sekä 17-vuotiaat Melvin Pittman ja Ernest Taylor nähtiin viimeksi elokuussa 1978. Heidän tapaustaan on tähän mennessä tutkittu katoamisina. Poikien ruumiita ei koskaan löydetty.

Syyttäjä Robert Laurino kertoo, että tapauksen tutkinta aloitettiin uudestaan 18 kuukautta sitten. Tuolloin poliisi sai vihjeen, että tuhopolton kohteeksi joutuneella hylätyllä talolla Newarkissa on yhtymäkohtia vuoden 1978 outoihin katoamistapauksiin.

Viranomaiset epäilevät nyt, että Evans ja Hampton murhasivat nuorukaiset kostoksi siitä, että nämä olivat murtautuneet toisen epäillyn kotiin ja varastaneet sieltä marihuanaa. Evansin ja Hamptonin epäillään pakottaneen nuoret aseella uhaten hylättyyn taloon ja sytyttäneen sen tuleen.

Kaksikko pidätettiin maanantaina. Uutiskanava CNN:n mukaan Evans yhdistettiin teinien katoamiseen jo vuonna 1978. Mies kuitenkin vapautettiin sen jälkeen, kun hän oli läpäissyt valheenpaljastustestin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.