Mainos

Selviääkö Tesoman mystinen murha? Poliisi etsii näitä miehiä

Tesoman mysteerimurhan tutkinta etenee. Poliisi etsii kolmea miestä, jotka on mahdollisesti nähty samassa paikassa uhrin kanssa surmailtana. Ainakaan tässä vaiheessa miehiä ei epäillä rikoksesta.

Poliisi selvittää yhä viime joulukuussa Tampereen Tesomalla tehtyä henkirikosta. 40-vuotias paikallinen mies murhattiin teräaseella Tesomalla viime vuoden joulukuussa.

Uhri oli ollut paikallisessa baarissa lähes sulkemisaikaan eli kello 23 saakka. Tämän jälkeen uhrista ei ole tehty havaintoja, mutta löytöpaikan perusteella poliisi arvelee, että mies on suunnannut baarista kotiinsa.

Nyt poliisi etsii kolmea nuorta miestä, jotka on nähty kevyen liikenteen väylällä surmailtana. Rikoksen uhri nähtiin samassa paikassa juuri ennen murhaa. Yhdellä etsityistä miehistä oli silminnäkijähavaintojen mukaan päällään musta huppari. 

Poliisi epäilee, että etsityllä kolmikolla voi olla erittäin tärkeitä tietoja rikokseen liittyen. Poliisi pyytää nuoria ilmoittautumaan. Tietoja pyydetään myös niiltä, jotka arvelevat tuntevansa etsityt miehet. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi, puhelimitse numeroon 0295 445 317 tai lähimmälle poliisiasemalle.

Tesoman henkirikosta on tutkittu jo vuoden 2014 joulukuusta asti. Poliisi on muun muassa kerännyt paljon sylkinäyttäitä alueen asukkailta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.