Selostajalegenda Mertaranta, käykö flaksi?

Suomen sinivalkoinen ääni Antero Mertaranta paljastaa Viihdeuutisille käykö urheilijoilla vai muusikoilla parempi flaksi.

Antero Mertaranta oli mukana Syöpäsäätiön järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa. Moottoriturpa selosti illan aikana Raipe Helmisen ja Esa Tikkasen välisen pöytälätkäpelin.

Legendaarisista lausahduksistaan tuttu Mertaranta paljasti aloittaneensa jo valmistautumiseen tuleviin jääkiekon MM-kisoihin.

– No, katsotaan nyt, että tuleeko tänä vuonna lanseerattua mitään uutta sanontaa. Sitähän ei ikinä tiedä, kun pään rakenne on tällainen kuin allekirjoittaneella, Mertaranta naureskeli.

Mies soittaa suunsa lisäksi myös rumpuja. Anza Mertaranta Allstars -yhtyeen voimahahmo menee bändinsä kanssa myös levytysstudioon.

– Pääsiäisenä mennään levyttämään ja jatketaan levytyksiä syystalveen asti. Kesällä on luvassa myös parikymmentä keikkaa, Mertaranta vinkkaa.

Koska mies on tuttu niin urheilija- kuin muusikkopiireistäkin, on Mertaranta oikea mies kertomaan, kummilla käy parempi flaksi

– Niin, mitä sä nyt oikein tarkoitat, Mertaranta nauraa.

– Iäkkäät miehet ovat aina suosiossa, joten kyllähän sitä nyt aina siellä täällä juttelee jotakin. Jos on sellainen yhdistelmä, että on kohtuullisen karu ja iäkäs, niin se on hyvä yhdistelmä, Mertaranta sanoo pilke silmäkulmassa.

Antero Mertaranta paljastaa iäkkään ja karun miehen salaisuuden:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat