Mainos

Sello-tutkinta: Shkupollin asunnossa vain patja ja entisen naisystävän valokuva

Sellon murhien jälkeen Ibrahim Shkupolli ajoi Volkswagenilla kotiinsa Espoon Suvelaan. Poliisipartio löysi miehen kuolleena tämän asunnosta Suvelantie 8:sta.

Esitutkintapöytäkirjan mukaan huoneisto oli kalustamaton lukuun ottamatta makuuhuoneen lattialla olevaa patjaa sekä seinällä olevaa kehystettyä entisen naisystävän valokuvaa.

Huoneistossa ei ollut myöskään verhoja, ja ainut valaistus oli makuuhuoneen katossa roikkuva hehkulamppu sekä keittiön liesituulettimen valaisin ja kylpyhuoneen valaisin.

Patjalla makaavan vainajan vieressä oli CZ 75 -merkkinen pistooli. Pistoolissa oli panostettu lipas ja patruuna patruunapesässä.

Samassa talossa asuva todistaja kertoi kuulustelussa kuulleensa oudon äänen.

- Kun kuulin äänen, johon heräsin, ajattelin heti, että "mikä se oli". Ääni tuli minun mielestäni talon sisältä. Äänen suunnasta en pysty sanomaan, nainen kertoi.

- Ääni ei ollut mikään sellainen kuin esimerkiksi jos joku olisi heittänyt lasin rikki lattiaan tai kaatanut kirjahyllyä. Ääni oli sellainen, millaista ei normaalisti kuulu naapurustosta. Pamauksia oli yksi.

- Katsoin pamauksen jälkeen kelloradiota, ja kello oli tuolloin 11.13.

Shkupolli oli ampunut itsensä.

Asunnossa olleessa mustassa kamerapussissa oli kaikkiaan 273 patruunaa. Lisäksi keittiön tasolla oli ollut kahdessa rivissä 14 panostettua lipasta. Yhteen lippaista mahtui 15 patruunaa ja loppuihin 16 eli yhteensä lippaissa oli 223 patruunaa.

(MTV3)

Katso Päivi Taljan juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.