Mainos

Sello-tutkinta: Naismyyjä todisti murhan vierestä

Prisman naismyyjä todisti Ibrahim Shkupollin tekemän murhan vierestä. Ennen 34-vuotiaan murhaa Shkupolli oli jo ampunut yhden ihmisen kaupassa.

Kuulustelukertomuksen mukaan naismyyjä oli tullut töihin aamukuudelta ja päivä oli alkanut normaalisti.

- Kaikki olivat töissä hyvällä fiiliksellä, nainen kertoi kuulustelussa.

Hänen työtoverinsa, 34-vuotias mies, oli tullut töihin yöllä kello 2 ja oli tekemässä lähtöä kotiin. Mies oli vitsaillut siitä, että päivä oli menossa ylitöiksi.

- Kysyin häneltä, mitä hän meinaa uutenavuotena tehdä, ja juttelimme jotain. Olin juuri täyttämässä tuorekurkkuhyllyä ja [34-vuotias] seisoi tomaattipöydän ja hyllyn välissä. Hänen takanaan oli käytävä ja hyllyjä.

Naismyyjä huomasi 34-vuotiaan takaa lampsivan miehen.

- Mies käveli suoraan [34-vuotiaan] luokse ja nosti kätensä. Ensin luulin hänen yrittäneen tervehtiä nostamalla kätensä [34-vuotiaan] olkapäälle enkä nähnyt siinä vaiheessa asetta.

- Havahduin siihen, kun mies nosti aseen, osoitti sillä suoraan [34-vuotiasta] päähän ja laukaisi aseen. Aseesta tuli savupilvi, ja aseesta kuulu laukaus. Ääni oli pamahdus.

- [34-vuotias] lyyhistyi välittömästi maahan ja mies lampsi pois paikalta saman tien. Tämä ampuja ei missään vaiheessa puhunut mitään eikä kenellekään.

- Näin uhrista tulevan verta ja huusin ihmisille, että soittaa paikalle apua.

- Kaikki tapahtui niin nopeasti.

- Kun näin sen miehen, niin tajusin miehen olevan meidän Prisman maitovastaavan ex-poikaystävä. Tällä miehellä on ollut kielto tulla Prismaan ja tiesin miehen ahdistelevan ex-naisystäväänsä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.