Selena Gomezia ei tunnista itsekseen seksikkäässä punaisessa

Laulaja Selena Gomez näyttäytyi Spring Breakers -elokuvan ennakkonäytöksessä ennennäkemättömän kypsässä ja tyylikkäässä asukokonaisuudessa. Tähden viimeisin asuvalinta paljastaa, että Gomez on todella kasvanut tytöstä nuoreksi, upeaksi naiseksi!


Laulaja Selena Gomez, 20, näyttäytyi eilen hämmästyttävän upeana Hollywoodissa. Tähden seksikäs punainen iltapuku oli kaikessa näyttävyydessään aivan omaa luokkaansa.

Gomez oli valinnut tärkeäksi illaksi ylleen kirkkaanpunaisen Reem Acran iltapuvun. Tyylinsä laulajatar täydensi Giuseppe Zanotin korkokengillä, Jimmy Choon mustalla yksinkertaisella clutch-laukulla sekä Lorraine Schwartzin näyttävin kivin koristeluilla koruilla.

Dekolteeta ja kylkiä viettelevästi paljastanut kirkkaanpunainen iltapuku oli Gomezin yllä upea näky. Vaaleahipiäiselle Gomezille rohkea kirkkaanpunainen sopii hämmästyttävän hyvin. Gomezin tekemä värivalinta onkin oiva osoitus siitä, kuinka kirkas punainen väri korostaa vaalean ihon parhaita puolia helposti.

Gomez on erityisesti viime kuukausina pyrkinyt selvästi päivittämään tyyliään aikuisempaan suuntaan. Gomez ei ole kuitenkaan tähdännyt kohti pyrkimyksiään useimpien aiemmin lapsitähtinä tutuksi tulleiden tähtien tapaan paljastamalla pintaa, vaan hän on luottanut rohkeasti hehkuvaan olemukseensa ja valinnut ylleen tyylikkäitä ja rohkeita asuja. Tämän osoittaa myös hänen viimeisin näyttävä asuvalintansa.


Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja