Mainos

Selena Gomez tavoittelee aistikasta ja aikuisempaa tyyliä – katso

Jo lapsena uransa viihdemaailmassa aloittanut laulaja ja näyttelijä Selena Gomez tavoittelee nykyään entistä aikuisempaa imagoa tyylillään. Mitä mieltä olet tyyliään etsivän tähden viimeisimmästä asuvalinnasta?

Laulaja ja näyttelijä Selena Gomez, 21, näyttäytyi Teen Choice Awards 2013 -tapahtumassa Kaliforniassa tummanvihreässä aistikkaassa leningissä. Aikuismainen asu todisti sen, että entinen teinitähti on todella karistamassa entistä imagoaan ja panostamassa tyyliin, joka istuu nuoren aikuisen naisen ylle.

Gomes oli valinnut ylleen Cushnie et Ochsin tummanvihreän erikoisesti leikatun leningin, jossa huomiota herättivät erityisen paljon rohkeat, molempia reisiä paljastaneet halkiot. Asu oli hyvin aikuismainen ja Gomez antoi itsestään siinä hyvin kypsän kuvan – ja osoitti, että hän tekee selvästi töitä karistaakseen itsestään teinitähden imagon.

Myös asusteet oli mietitty hyvin tarkkaan pitäen silmällä Gomezin asukokonaisuuden onnistumista: tähden vihreän leningin seuraksi oli valittu Nicholas Kirkwoodin hillityt kultakorkoiset korkokengät. Koko asukokonaisuus oli kruunattu turkooseilla Neil Lanen koruilla, jotka toivat muuten hillityn aistikkaaseen asukokonaisuuteen kaivattua piristystä.

Mitä mieltä olet Selena Gomezin aikuisemmasta tyylistä? Kommentoi alle!

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Getty Images, Just Jared

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja