Mainos

Seksitekstiviestit eivät tehoa naisiin

Jos mies haluaa menestyä naismaailmassa, tekstiviestittelyn salat kannattaa opetella. Suorasukaisten seksiviestien sijasta naisiin tehoaa parhaiten nokkelan sanailun ja viattoman flirtin yhdistelmä.

Daily Mailin siteeraaman brittiläisen selvityksen mukaan 90 prosenttia tytöistä pitää suhteen alkuaikoina mieluummin yhteyttä tekstiviestitse kuin kasvotusten. Jopa 75 prosenttia puolestaan arvioi potentiaalista seurustelukumppania tämän lähettämien tekstiviestien tyylin perusteella.

2000 aikuisen haastattelusta koostuvan selvityksen mukaan miesten ei pitäisi käyttää tekstiviesteissä liikaa sarkasmia tai irstastelua.

Tunteettomat viestit, joissa esimerkiksi vain kerrotaan aika ja paikka missä tavataan, ärsyttävät yli puolta naisista. 63 prosenttia puolestaan jää kylmäksi hymiöistä ja kirjainkoodeista, kuten CUL8R eli see you later (nähdään myöhemmin).

Tutkimuslaitoksen edustajan mukaan sinkkumiesten tulisikin kiinnittää erityistä huomiota tekstiviesteihin, koska naiset asettavat niille niin paljon painoarvoa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.