Mainos

Seksinukkebordellin Barcelonaan perustanut joutunut käännyttämään asiakkaita – Osalla hyvin häiriintyneitä fantasioita

Aiemmin tänä vuonna Barcelonaan avattu seksinukkebordelli on joutunut käännyttämään asiakkaita sen vuoksi, että näiden toiveet nukkeen liittyen ovat olleet "hyvin häiriintyneitä".

MTV kertoi viime keväänä avatusta Euroopan ensimmäisestä seksinukkebordellista, jossa asiakkaat voivat ostaa seksinuken käyttöönsä noin sadan euron tuntihintaan. Tarjolla on neljä erilaista "naista": eurooppalainen 170-senttinen Katy, afrikkalainen 168- senttinen Leiza, aasialainen 161-senttinen Lily ja japanilainen animehahmo, 165- senttinen Aki.

Lumidollsin omistaja Sergio Prieto kertoo toteuttavansa kaikenlaisia fantasioita. Nuken voi tilata huoneeseen esimerkiksi tiettyyn asentoon tai rooliasuun puettuna. 

Prieton mukaan joidenkin toiveet ovat olleet kuitenkin niin häiriintyneitä, että hän on joutunut hylkäämään asiakkaan.

– Jotkut käyttävät palvelua, koska nauttivat raiskausfantasioista, Prieto sanoi The Sun -lehdelle. Me emme tietenkään halua tukea tällaista toimintaa, hän jatkoi.

Jotkut ovat myös vaatineet saada käyttöönsä lapsennäköisiä seksinukkeja.

– Näillä markkinoilla on myös niitä, jotka myyvät lapsen näköisiä seksinukkeja, mutta me olemme tehneet päätöksen, että emme tule toteuttamaan tällaisia toiveita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.