Mainos

Seksin uudet säännöt

Älä juutu rutiineihin! On aika unohtaa tylsät ja vanhanaikaiset seksiin liittyvät uskomukset. Näiden vinkkien avulla saat piristystä makuuhuoneeseen.

1. Kerro fantasioistasi

Sen lisäksi, että fantasioiden jakaminen kumppanin kanssa tuo uudenlaista potkua makuuhuoneeseen, kasvattaa se myös luottamusta parin välillä. Jos suoraan puhuminen tuntuu vaikealta, esimerkiksi eroottisen elokuvan katselu ja kommentointi yhdessä voi olla helppo tapa aloittaa.

2. Tee aloite

Pölyttyneet luulot siitä, että miehen tulisi olla ensisijaisesti aloitteentekijä on nyt aika haudata. Kaikkien naisten tulisi kokea aloitteen tekemisen tuoma voimantunne. Miehet rakastavat naisia, jotka uskaltavat tehdä aloitteen, ja nykyään jopa odottavat sitä heiltä. Tämä pätee niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin.

3. Lyhytkestoinenkin seksi voi olla hyvää

Huoneen ei tarvitse aina olla täynnä kynttilöitä ja kalenterin näyttää tyhjää loppupäiväksi: hyvän seksin ei tarvitse joka kerralla kestää tuntikausia. Kiire saattaa joskus tuoda hommaan lisäjännitystä. Rajoitettu aikamäärä aiheuttaa toki omat haasteensa molempien tyydytykselle, mutta toisinaan tämä voi olla virkistävää vaihtelua.

4. Unohda epävarmuutesi

Vaikka sisäinen kriitikkosi voi olla vaikea hiljennettävä, yritä olla keskittymättä liikaa siihen, miltä vartalosi näyttää. Oman ulkonäön miettiminen seksin antana vaimentaa saatua ja annettua nautintoa. Keskity mielummin siihen, miltä hänen ihonsa tuntuu sinun ihoasi vasten.

5. Älä feikkaa

Vaikka mies yrittäisi kuinka kovasti ja vaikka sinusta tuntuisi kuinka hyvältä, välillä orgasmin saavuttaminen voi tuntua mahdottomalta. Tärkeintä on, ettet sorru esittämään mitään. Jos haluat miehesi tietävän, mikä oikeasti vie sinut huipulle, ole rehellinen.

MTV3/HELMI

Lähde: Redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.