Mainos

Seksikolumni: Kerro tämä yksi asia puolisollesi – vaikutukset seksielämään voivat olla huikeat

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, millainen vaikutus seksifantasioiden paljastamisella voi olla suhteeseesi?

Tänä päivänä erilaisia tutkimuksia julkaistaan koko ajan, mutta yksi viimeisimmistä silmääni osuneista tutkimuksista sai minut havahtumaan erityisellä tavalla, sillä olen havainnut sen pitävän vahvasti paikkansa omassa elämässäni.

MTV Lifestyle uutisoi vastikään Journal of Sex Researchin tutkimuksesta, jonka mukaan se, kuinka avoimesti parisuhteessa puhutaan seksifantasioista, vaikuttaa erityisen positiivisesti parisuhteeseen. Toisin sanoin paljastamalla kumppanillesi irstaimmat fantasiasi voit parantaa suhdettanne. Ja niin yksinkertaista se todella on!

Kerro seksisalaisuutesi kumppanillesi – se todella kannattaa

Itse olen aina ollut hyvin avoin asioistani sellaisillakin elämän saroilla, joista moni ei puhu. Minun ei ole ollut koskaan vaikea puhua esimerkiksi siitä, että tyydytän itseäni tai siitä, että saatan ajankuluksi katsoa aikuisviihdettä. Olen ollut näistä asioista aina myös hyvin avoin aina kumppaneilleni ja saatan ihan ronskisti todeta kesken seksin, että otan nyt laatikosta vibraattorin käyttöön, kun yhdyntä on jo aloitettu.

Nykyinen kumppanini on niin ikään parisuhteemme alusta saakka ollut hyvin avoin kaikkien seksiin liittyvien asioiden suhteen – ja myös fantasioidensa. Tämä on ollut aivan mahtava voimavara seksielämässämme, sillä en ole joutunut koskaan pelkäämään sitä, että hän tuomitsee minut, jos haluan vaikka kokeilla jotain uutta seksilelua.

Yhtä kaikki, parisuhteeni on erittäin vakaalla pohjalla, enkä voisi olla tyytyväisempi seksielämäämme. Mikäli jompikumpi meistä haluaa kokeilla jotain uutta, keskustellaan asiasta heti avoimesti – kiinnostavia yksityiskohtia piilottelematta. Joskus toinen meistä saattaa saada uuden, villin idean seksikaupan nettisivuilta tai aikuisviihde-elokuvasta, emmekä epäröi niiden toteuttamista.

Journal of Sex Researchin tutkimuksessa todettiin, että seksifantasioista puhuminen vaikutti positiivisesti nimenomaan siihen, kuinka onnellisia ihmiset olivat parisuhteissaan. Syy tähän lienee se, että tällöin kumppanin kanssa tulee jaettua jotain erityislaatuista – jotain sellaista, joka on aiemmin kuulunut vain itselle. Ja näistä asioista tulee yhteisiä.

Kannustankin kaikkia avoimuuteen parisuhteissaan. Totuus on kuitenkin se, että jos pystymme kertomaan fantasioista kumppanillemme, pystymme nousemaan aivan uusiin sfääreihin vällyjen välissä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja