Seksikäs Megan Fox: Mieheni on suojelijani

Megan Fox kertoo avioliiton myötä alkaneensa tuntea olonsa turvatuksi ja onnelliseksi.

Muutama kuukausi avioiduttuaan romanttisesti Havaijin rannalla Megan Fox, 24, ja Brian Austin Green, 37, elävät edelleen häähumussa.

– Naimisiin meneminen oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Avioiduin parhaan ystäväni kanssa, Fox kertoi People-lehdelle Toronton filmifestivaaleilla.

– Olen onnekas, että hän on vierelläni joka päivä. Hän on suojelijani. Tunnen oloni turvatuksi ja onnelliseksi. Hän täydentää minut, kaunotar kehui aviomiestään.

Green puolestaan kertoi tienneensä, että hänen kuului mennä naimisiin Foxin kanssa.

– Minusta oli tärkeä odottaa, että löysin jonkun, jonka tiesin olevan minulle se oikea ennen kuin solmin avioliiton. Megan on sitä ehdottomasti: hän tekee minut onnelliseksi ja paremmaksi ihmiseksi. Hän on kaikkeni.

Avioliitto toi tasapainon

Alttarille asteleminen kesti parilla vuosia ja monta mutkaa suhteessa.

– Olemme olleet yhdessä kuusi vuotta ja nyt aika oli oikea. Päätimme tehdä suhteestamme virallisen, Green kertoo.

– Avioliiton myötä saimme tasapainoa. On mukava tulla kotiin rakkaan ihmisen luokse, ja tietää hänen odottavan pääsyä minun luokseni. Paperilla ei ole niinkään merkitystä, vaan valojen vannomisella ja niiden tarkoittamisella.

Fox toimii nykyään äitipuolena Greenin 8-vuotiaalle Kassius-pojalle.

– Hän on upea äiti ja on auttanut minua kasvattamaan poikaani siitä lähtien kun hän oli kaksivuotias. Poikani rakastaa Megania ja toisinpäin. Heillä on hieno suhde. Vain sillä on väliä, Green paljastaa.

Näyttelijättären mukaan äitiys sopii hänelle.

– Nautin siitä todella. Se on kovaa työtä, mutta se pitää jalkani maassa. Minusta on mukava olla kodinhengetär, Fox kertoo.

– Haluan saada biologisia lapsia joku päivä. Se tekisi minut erittäin onnelliseksi.

MTV3 Helmi

Kuvat. WireImage / AOP

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat