Seksihimoja yritetään hillitä epäeroottisilla alusvaatteilla, katso!

Jos pienet pitsihepeneet herättävät seksuaalisen halun, niin millainen vaikutus on peittävillä ja kieltävillä sanoilla koristelluilla alusvaatteilla?

Ei tänään. Uneksi vain. Mitä sinun äitisi tekisi? Tällaisilla lausahduksilla koristetut What Would Your Mother Do -alusvaatemalliston vaatekappaleet pyrkivät olemaan vastalääkkeitä seksikkäille hepeneille, uutisoi Dailymail. Nuorille ja nuorenmielisille suunnattu alusvaatemallisto sisältää bokserialushousuja ja t-paitoja.

– Teimme malliston herättääksemme keskustelua perhemoraalista, suhteista ja seurustelusta, malliston luojat kertovat.

– Tämä on söpö tapa tehdä vaikutus ja aika hienovarainen keino näyttää mielipiteensä.

WWYMD-malliston luojat povaavat menestystä Yhdysvalloissa, jossa pidättyväisyydestä puhutaan eniten ja jossa teiniraskauksista on tullut iso mediailmiö. Yhdysvaltojen kristilliset liikkeet ovat lanseeranneet useita pidättyväisyyteen tähtääviä kampanjoita, kuten Tosirakkaus odottaa.

Pidättyväisyydestä on tullut suosittu suuntaus ainakin tuoreen tutkimuksen mukaan. National Center of Health Statistics julkaisi maaliskuussa tutkimuksen, jonka mukaan jopa 27 prosenttia yhdysvaltalaisista 15–24-vuotiaista nuorista ei ole ikinä harrastanut seksiä. Vielä vuonna 2002 samainen luku oli 22 prosenttia, joten muutoksia nuorten ajattelutavassa on havaittavissa.

Amerikkalaistutkijat ovat pitäneet tuloksia mahdollisena osoituksena siitä, että ihmiset ovat kyllästyneet 1990-luvulla vallinneeseen vapaamieliseen seksikulttuuriin.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja