Seksihalut voivat löytyä yllättävällä tavalla, katso!

Varsinkin joulun alla stressi ja väsymys voivat helposti viedä seksihalut. Kuuma kipinä voi löytyä kuitenkin yllättävästä paikasta.

Stressi ja väsymys ovat yleisimpiä syitä kadonneille seksihaluille. Joulun ei kuitenkaan tarvitse merkitä automaattisesti kuivaa kautta. Seksihalut voivat palata myös oudoilla keinoilla. Thestir.cafemom.com listasi viisi tapaa, jotka voivat yllättäen saada himot hyrräämään.

1. Käske miestäsi tankkaamaan auto

Brittiläinen tutkimus on todistanut, että miehet kiihottuvat, kun heidän miehensä tuoksuvat maalille, bensiinille, nahalle ja jopa tulostimen musteelle. Tutkimustulosten mukaan nämä tuoksut vievät naisen takaisin onnellisiin, romanttisiin muistoihin. Mies puolestaan innostuu huulipunan, kosteusvoiteen ja paahtopaistin tuoksusta.

2. Siivoa koti

Syksyllä tehty tutkimus osoittaa, että mitä enemmän teet kotitöitä, sitä enemmän on illalla luvassa seksiä. Tämä pätee sekä aviomiehiin että vaimoihin. Lattioiden luuttuaminen ei ehkä saa sinua tuntemaan oloasi seksikkääksi, mutta se onkin vasta lämmittelyä. Tutkijat ovat sitä mieltä, että jos heittäydyt innolla siivoamiseen, heittäydyt innolla myös seksiin. Ota imuri käteen ja laita miehesi tiskaamaan. Myöhemmin voitte juhlia onnistunutta siivousprojektia.

3. Kahvi ja piparkakku, kiitos!

Inkivääri on luonnon oma Viagra, sillä se kiihdyttää verenkiertoa. Tämä keino on ollut käytössä jo vuosisatojen aikana.

4. Valitse liukastusvoide oikein

Kokeile seksihaluja kiihdyttävää liukastusvoidetta, joka lisää myös seksuaalista nautintoa. Hyvä kikka on kokeilla myös kiihottavia geelejä.

5. Pukeudu punaiseen

Tutkimuksen mukaan miehet kiihottuvat, kun nainen pukeutuu punaiseen. Tutkimustuloksien mukaan myös naiset kiihottuvat punapukuisista miehistä! Heitä siis pikkumusta nurkkaan ja vedä yllesi pikkupunainen. Tämä sopii etenkin pikkujoulujen teemaan!

MTV3/Helmi

Lähde: Thestir.cafemom.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat