Seksielämään piristystä taiteella – katso viisi vinkkiä!

Taide kannustaa itseilmaisuun ja se herkistää aistit, joten kokeile viittä taiteellista vinkkiä seksielämän piristykseksi.

Seksi ja toisen kehon hyväileminen on taidetta. Foxnews.com tarjoaa viisi taiteellista vinkkiä, jotka kannustavat aistillisiin iloihin.

1. Käykää yhdessä museossa: Anna katseesi vaeltaa väreissä ja ihmiskehon muodoissa, herätä talviunilla oleva aistillisuutesi. Pitäkää toisianne kädestä kiinni, kun vaellatte museossa, se lisää romantiikkaa museokäyntiin. Etsikää yhdessä suosikkiteoksenne ja kertokaa, mitkä teoksista sytyttävät sielun.

2. Ottakaa valokuvia toisistanne: Ei tarvitse olla mestarikuvaaja ottaakseen toisesta ihmisestä kuvia. Toisen valokuvaamisen pointti on se, että todella katsot hänen vartaloaan, valon leikkiä hänen ihollaan, varjojen hellää hyväilyä. Katsomisen ja kuvaamisen kohteena oleva muusa tuntee olonsa seksikkääksi, kun katsot häntä intensiivisesti, taiteilijan silmin.

3. Maalatkaa yhdessä: Levittäkää vanha lakana lattialle, ottakaa vartalomaalit tai turvalliset sormivärit esiin, ja antakaa taiteellisuuden kukkia. Voitte myös maalata toisianne! Tämä saattaa tuntua hassulta, mutta maalin ja käden yhteiskosketus iholla on erittäin aistikasta ja kiihottavaa. Kokeilkaa myös suklaata ja kermavaahtoa maalin sijaan!

4. Kokeilkaa saven valamista: Muistatko Demi Mooren ja Patrick Swayzen eroottisen kohtauksen elokuvassa Ghost? Saven valaminen on sensuelli kokemus. Jos et saa kumppaniasi savileikkiin mukaan, kokeile tehdä savitöitä yksin. Saven tuntu ja kuinka se muovautuu käsissä vie ajatuksesi väkisinkin eroottisille urille.

5. Tehkää toisistanne taideteokset: Tee rakkaastasi elävä taideteos. Kokeilkaa vartalomaalia suklaasta tai nestemäisellä lateksilla päälle maalattua taideteosta. Käytä levitysvälineinä ihanan pehmoista sivellintä tai omia sormiasi. Pitkittäkää nautintoa, älkääkä ruvetko pelehtimään, ennen kuin taideteos on valmis. Pitkitetty nautinto ja kiusoittelu johtaa varmasti melkoisen mestariteoksen syntyyn!

MTV3/Helmi

Lähde: Foxnews.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja