Mainos

Sekavasti käyttäytynyt mies aiheutti kalliin laskun itselleen

Kouvolan hovioikeuden tänään antaman tuomion mukaan nykyään 57-vuotias mies oli vuoden 2011 marraskuussa aiheuttanut toimillaan suurta vahinkoa kerrostalon asukkaille.

Oikeuden mukaan tekoaikaan kuumeessa ja 0,3 promillen humalassa ollut mies tukki vuokra-asuntonsa kylpyhuoneen ja keittiön pesualtaat tavaralla ja paperilla sekä jätti niiden vesihanat vuotamaan täysin auki. Mies oli sekavassa tilassa. Tämän jälkeen vesi oli valunut miehen asuntoon sekä sen alapuolella sijaitseviin asuntoihin ja rappukäytävään, mistä aiheutui yhteensä 10 582,35 euron suuruinen vahinko.

Mies ei tyytynyt Kymenlaakson käräjäoikeuden antamaan tuomioon, jossa mies tuomittiin törkeästä vahingonteosta kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Mies katsoi, että hän syyllistyi korkeintaan vahingontekoon. Hän perusteli asiaa sillä, ettei hän aiheuttanut tekoaan tahallaan.

Kouvolan hovioikeus katsoi kuitenkin, että kuumeella ja alkoholin nauttimisesta johtuneella sekavuustilalla ei ole miehen syyntakeisuuteen ja tahallisuuteen alentavaa vaikutusta. Miehen saama kahdeksan kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus säilyi ennallaan. Tämän lisäksi hän joutuu korvaamaan aiheuttamansa vahingot vakuutusyhtiölle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.