Sekava autoilija ajeli jalkakäytävällä Helsingin keskustassa – mukana purkki huumelääkettä

Poliisi otti aamuyöllä kiinni keskustassa autonsa kanssa hortoilleen kuskin, jolla oli mukana purkki huumeeksi luokiteltavaa lääkettä.

Helsingin poliisilaitos kertoo tiedotteessaan poliisipartion havainneen henkilöauton kello 3.19 kääntyvän Kaivokadulta Rautatientorille kohdasta, josta bussit poistuvat Rautatieaseman bussipysäkeiltä. Kohdassa on kielletty ajosuunta -liikennemerkki.

Tämän jälkeen auto alkoi tehdä U-käännöstä päätyen jalkakäytävälle. Auto jatkoi jalkakäytävää pitkin ja palasi takaisin Kaivokadulle. Kaivokadulta auto kääntyi uudelleen kielletty ajosuunta -liikennemerkistä huolimatta Rautatieaseman Kaivokadun puoleiselle pysäköintialueelle. Auto jatkoi pysäköintiruutuja kiertävää kaistaa vastoin sallittua kulkusuuntaa ja oli vähällä törmätä muihin autoihin. Tässä vaiheessa poliisipartio sai pysäytettyä auton.

Kuljettaja oli poliisin mukaan silminnähden päihteiden vaikutuksen alaisena, mutta hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin tuloksen 0,00mg/l. Tehdyn huumepikatestin tulos osoitti positiivista benzodiatsepiinille. Kuljettajalla oli myös mukanaan lääkepurkki, jonka epäillään sisältävän huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.


Lue myös:

    Uusimmat