Seitsemän seksityyliä – mikä sinusta on jännittävin?

Jännitys makuuhuoneessa ei ole koskaan pahitteeksi. Millaisia riskejä sinä olisit valmis ottamaan saadaksesi sydämentykyksiä sänkyysi?

Saatko sydämentykytyksiä satunnaisista eroottisista kohtaamisista, sovintoseksistä vai kenties nahka-asun käyttämisestä makuuhuoneessa?

Marieclaire.com listasi jännittävät seksitavat – mikä niistä on sinusta kaikkein jännittävin?

Sovintoseksi

Sovintoseksi vapauttaa riidan luoman jännityksen. Riitelyn tuottama henkinen tuska paranee mahtavan seksin ja yhteyden kautta. Sovintoseksin unelmapuoli on se, että sen jälkeen riitely on ohi. Valitettavasti jännitteen laukaisemiseksi se täytyy ensin luoda. Riitely on tämän erooottisen kohtaamisen pakollinen esivalmistelu.

Satunnainen seksi

Satunnaisen seksikumppanin löytää baarin tiskiltä tai rockkeikan takahuoneesta. Ennen varsinaista aktia koetaan nopea ja kiihkeä soidintanssi, jossa kumpikin tekee aikeensa selviksi: sinä, minä, nyt, ja ilman sitoumuksia.

Eroottinen pari.

Satunnaisseksin jännitys perustuu, no, satunnaisuuteen. Koska kyse on kumppanista, jota tuskin tapaa enää koskaan, syyllisyys ja erilaiset huolet voivat kuitenkin pilata tämän jännittävän kokemuksen jälkeenpäin.

Riskialtis seksi

Moni haaveilee eroottisesta kohtaamisesta julkisella paikalla. Himojen herätessä lentokoneen käymälä, puiston metsikkö tai huviveneen kansi alkaa houkuttaa.

Riskialtis seksi ei kuitenkaan ole saanut nimeään turhasta, sillä lemmekäs kohtaaminen voi päättyä katastrofiin, jos joku sattuu paikalle ennen aikojaan. Onko riski jännityksen arvoinen?

Spontaani seksi

Valmistatte ruokaa, ja yhtäkkiä olettekin hommissa keittiön pöydällä. Miellyttävä tapa hankkia lisää jännitystä suhteeseen!

Elokuvista tuttu pöydän pyyhkäiseminen tyhjäksi yhdellä kädellä lienee kuitenkin todellisuudessa sottaisempaa ja hankalampaa, joten ole valmis kantamaan seuraukset – siis siivousvälineet.

Kinkyt kokeilut

Vaniljaseksin täysi vastakohta tuo taatusti makuuhuoneeseen jännitystä. Sidonta ja kumipuku poikkeavat tavanomaisesta siinä määrin, että jännitys saattaa muuttua esteeksi kiihottimen sijaan.

Tarpeeksi mukavan ja luotettavan kumppanin seurassa tämä jännityksen hakemisen muoto voi olla miellyttävä, mutta älä haukkaa liian suurta palaa kakkua kerralla: ensikertalainen ei kenties tunne oloaan mukavaksi kinkyissä nahkabileissä!

Eroottinen kohtaaminen.

Kielletty seksi

Jo koulun penkillä useat meistä oppivat, että kielletyillä asioilla on vastustamatonta vetovoimaa. Kielletyn viehätys säilyy myös aikuisiällä, ja siksi varatun miehen tai ystävän ihastuksen pokaaminen tuokin adrenaliinia vereen ja sähköä ilmaan.

Valitettavasti tämä jännitys muuttuu jonkun osapuolen sydänsuruksi äärettömän nopeasti, joten kiellettyjä lemmenkohteita tulisi kokeilla vain tarkasti harkiten.

Ystävyys lisäeduin

Kahden ystävän seksuaalinen kohtaaminen voi säkenöidä kiellettyä ja tukahdutettua himoa. Erilaisia kokeiluja on helppo tehdä tutun ja turvallisen ystävän kanssa.

Mikäli tavoitteena on säilyttää ystävyys ja pitää suhde satunnaisina kohtaamisina, tämä kannattaa tehdä erittäin selväksi heti alussa. Luultavasti toinen ystävyksistä alkaa tuntea syvempiä tunteita toista kohtaan, ja jännitys muuttuu sydänsuruksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja