Mainos

Seitsemän loukkaantui bussin ja raitiovaunun kolarissa

Yksi linja-automatkustaja vietiin sairaalaan tarkistukseen. Poliisi epäilee, että bussille ja raitiovaunulle näytettiin yhtä aikaa vihreää valoa.

Linja-auto ja raitiovaunu törmäsivät toisiinsa tänään iltapäivällä Helsingin keskustassa.

Kolarissa loukkaantui kaikkiaan seitsemän ihmistä, joista yksi vakavammin. Onnettomuus sattui Kaivokadulla Ateneumin kohdalla hieman ennen kolmea.

Rautatientorin suunnasta tullut bussi lähti liikkeelle valoista vihreiden vaihduttua ja törmäsi samaan aikaan toisesta suunnasta tulleeseen raitiovaunuun. Törmäyksen voimasta raitiovaunu suistui noin puolen metrin verran kiskoilta.

Poliisin mukaan liikennevälineiden kyydissä oli tapahtumahetkellä lukuisia ihmisiä. Viisi loukkaantuneista oli raitiovaunun matkustajia ja kaksi bussin kyydissä olleita. Yksi linja-autossa matkustanut nainen loukkaantui vakavammin, ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkistukseen.

Yhteentörmäyksen vuoksi liikenne Kaivokadulla oli kokonaan poikki arviolta puoli tuntia. Raitiovaunuliikenne oli pysähdyksissä noin tunnin, kun kiskoilta suistunutta kulkuvälinettä nostettiin takaisin paikalleen.

Poliisi epäilee, että valo-opastin näytti virheellisesti linja-autolle ja raitiovaunulle yhtä aikaa vihreää valoa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.