Mainos

Seinäjoen poliisi tutkii laajaa ekstaasipillereiden välitystä

Seinäjoen poliisi tutkii laajaa ekstaasihuumeen välitystä Pohjanmaan alueella.

Ekstaasipillereiden kaupasta ja törkeistä huumausainerikoksista epäiltynä on ollut vangittuna toukokuun lopusta lähtien 33-vuotias kurikkalaismies ja 24-vuotias seinäjokelainen mies. Miesten epäillään sekaantuneen yhteensä noin 10 000 ekstaasitabletin kuljettamiseen ja välittämiseen vähittäismyyntiin.

Poliisi on saanut takavarikoitua kahdesta 5 000 tabletin erästä ainoastaan muutamia satoja tabletteja. Tableteissa on käytetty logoina 007- ja päärynäkuvioita.

Seinäjoen poliisi on tutkinut kauppaa yhdessä Vaasan tullin ja keskusrikospoliisin Vaasan yksikön kanssa kuukausien ajan. Tutkinnan yhteydessä on ollut vangittuna viisi henkilöä, ja tutkinnan aikana on tullut ilmi myös muita huumausainerikoksia.

Tutkinnanjohtaja Esa Uusi-Kakkurin mukaan välitettyjen ekstaasipillereiden määrä on erittäin suuri, ja oletettavasti osa aineesta on välitetty eri puolille Suomea. - Viime vuonna poliisi takavarikoi koko maan alueella noin 80 000 ekstaasitablettia, Uusi-Kakkuri vertaa.

Ekstaasi on erittäin vaaralliseksi luokiteltua amfetamiinijohdannaista huumausainetta, joka on erityisesti nuorison suosimaa. Tablettien kauppahinta vaihtelee 15-20 euron välillä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.