Mainos

Sebastian Vettel vitsaili Suomeen tulosta – "Oli sää mikä tahansa"

3:17

Ferrarin saksalaistähti Sebastian Vettel saattaa vierailla Suomessa F1-sarjan tulevan talvitauon aikana.

Vettel omistaa lomamökin Keski-Suomesta, missä hän on vieraillut jopa kisojen välissä.

C Moren varikkotoimittaja Mervi Kallio tiedusteli Vetteliltä, aikooko hän tulla Suomeen näin kauden päättymisen jälkeen?

- En tiedä! Nyt siellä on aika pimeää!, Vettel velmuili.

- Toki ei sillä ole niin väliä. Kisasimmehan nytkin pimeässä, Vettel katseli ympärilleen Abu Dhabin sunnuntain kisan jälkeen.

Kuten monet muut tallit, myös Ferrari aikoo testailla vielä tämän viikon aikana.

- Sen jälkeen pitää ottaa vähän huilia. Suomi on kaunis paikka ja nautin siellä olemisesta. Oli sitten sää mikä tahansa, Vettel naureskeli.

Juuri päättyneen kauden alkuhetkillä Ferrari onnistui pistämään kampoihin Mercedekselle. Kesätauon jälkeen Ferrari jäi kuitenkin jälkeen.

- Meidän täytyy olla nopeampia. Ja ylipäätänsä meidän pitää parantaa tiiminä. Minun pitää astua esille ja ajaa entistä paremmin. Ei tuohon liity mitään sen suurempia salaisuuksia. Ensin meidän pitää pistää tämä kausi pakettiin ja oppia tästä. Pitää ottaa eri asioita mukaan niin tästä viikonlopusta kuin myös tulevista testeistä. Katseet on käännetty kovasti jo ensi kautta kohti. Pitää vain varmistaa se, että auto on ensi kaudella entistä parempi ja että moottori on entistä vahvempi, Vettel pohti tulevasta.

- Ei siellä oikein ole mitään yhtä juttua, minkä pitää olla paremmalla mallilla. Mielestäni jokaista eri osa-aluetta pitää miettiä ja niissä pitää olla valmis ottamaan koko ajan pieniä kehitysaskeleita. Loppupeleissä tuota kautta se ero tehdään muihin, Vettel niputti. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.