Sebastian Vettel myöntää kotiyleisön tuovan lisäboostia: "Kyllä se tekee pienen eron"

Tämän kauden MM-sarjaa johtava Ferrarin Sebastian Vettel myöntää kotiyleisön tuen ja kannatuksen vaikuttavan kierrosaikoihin positiivisesti.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Lauantai:  Aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vettel ja Ferrari väläyttivät vauhtiaan toden teolla Saksan GP:n aika-ajojen avausosiossa, jonka jälkeen Vettel tiesi, että autolla olisi mahdollista ajaa paalulle. Paalupaikka irtosi lopulta selvällä 0,204 sekunnin erolla Mercedeksen Valtteri Bottakseen.

- Sain todella paljon luottoa ykkösosiosta ja toisessa osiossa kokeilin muutamia asioita, jonka jälkeen tiesin, että onnistuminen kolmososiossa johtaisi hyvään tulokseen. Maaliviivan ylittämisen jälkeen oli upea nähdä kannattajien riemua, Vettel sanoi C Moren haastattelussa.

Vettel on ollut luonnollisesti tyytyväinen siitä, että hänen kotikisansa teki paluun F1-kalenteriin vuoden tauon jälkeen. Saksan GP:n tulevaisuuden ollessa vaakalaudalla Vettel on ilmaissut useaan otteeseen toivovansa, että kilpailu ei katoaisi sarjasta kokonaan.

Nelinkertainen maailmanmestari myöntää kotiyleisön tuen auttavan.

- Auto on sama ja ajan samassa asennossa kuin aina, mutta kyllä kotiyleisö tekee pienen eron. Toivottavasti se tekee eron myös huomenna, Vettel kiitteli.

Vettelillä on loistava mahdollisuus kasvattaa MM-pistejohtoaan, sillä hänen pahin haastajansa Lewis Hamilton starttaa aika-ajoissa kokemiensa ongelmien vuoksi vasta ruudusta 14.

Lue myös:

    Uusimmat