Mainos

Sean Connery oikeuteen kiinteistökaupoista Espanjassa

Skottinäyttelijä Sean Connery joutuu oikeuteen kiinteistökauppoihin liittyvistä epäselvyyksistä Espanjassa.

Connery on mukana laajassa rikostutkinnassa, jossa tutkitaan julkkisten suosiman Marbellan kaupungin entisen pormestarin Jesús Gilin ja hänen puoluetovereidensa tekemiä laittomuuksia kiinteistöalalla.

79-vuotias veteraaninäyttelijä ja hänen vaimonsa joutuvat oikeuteen vastaamaan syytteisiin muun muassa veronkierrosta ja rahanpesusta. Mukana on parikymmentä muutakin syytettyä.

Rikosepäilyt koskevat Marbellan rantaviivalla sijaitsevan Casa Malibú –kiinteistön kauppoja. Connery myi vuonna 1999 kiinteistön tontteineen Gilin suojeluksessa olleelle kiinteistöprojektille. Paikalle nousi tämän vuosikymmenen puolivälissä luksusasuntoja, jotka on kuitenkin rakennettu osin laittomasti. Kiinteistö ylittää tontille asetetut neliörajat ja nyt ainakin osa asunnoista täytyy purkaa.

El Mundo -sanomalehden tietojen mukaan Gil ja hänen liikekumppaninsa junailivat Conneryn omistaman rantakiinteistön uudelleenarvioinnin, jossa tontin arvoa hilattiin tuntuvasti ylöspäin.

Conneryn oikeuskäsittelyyn on varattu kolme päivää 27.-29. tätä kuuta. Samassa käsittelyssä kuullaan myös viittä jutussa epäiltyä asianajajaa, joiden epäillään osallistuneen Conneryn tonttikaupoissa tehtyihin laittomuuksiin.

Marbella on kuuluisa korruptioskandaaleistaan, joihin on osallistunut ex-pormestari Gilin lisäksi kaksi hänen hänen seuraajaansa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.