Mainos

SDP tuomitsee syrjinnän ja muukalaisvihan

Sosiaalidemokraattinen puolue tuomitsee syrjinnän ja muukalaisvihan. Tänään Helsingissä päättynyt SDP:n puoluekokous hyväksyi kannanoton, jonka mukaan rasistisiin ilmiöihin ja käyttäytymiseen on tiukasti puututtava.

Kansainvälisessä kannanotossa SDP haluaa nostaa sekä Itämeren että Barentsin alueen kehittämishankkeen yhdeksi Suomen EU-puheenjohtajakauden painopistealueeksi vuoden 1999 jälkipuoliskolla.

Eurooppa-politiikkaa koskeva kannanotto hyväksyttiin lähestulkoon puoluehallituksen esittämässä muodossa. Siinä pidetään tärkeänä, että Suomi pystyy täyttämään Euroopan talous- ja rahaliittoon Emuun osallistumisen edellytykset sen kolmannen vaiheen käynnistyessä.

Sisäpoliittisessa kannanotossa SDP vaatii taloudellisen kasvun asettamista niin EU:n kuin jäsenmaiden hallitusten keskeiseksi tavoitteeksi. Työttömyyden vähentämiseksi kysynnän olisi kasvettava ripeästi.

SDP kannattaa lyhyemmän työajan tavoittelemista, vaikka ei katsokaan sen yksin poistavan työttömyysongelmaa. Työelämän kysymyksissä SDP vannoo yhteistyötä työmarkkinajärjestöjen kanssa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.