Mainos

SDP:n puoluesihteeri: Presidentin arvostelu aiheetonta

SDP:n puoluesihteeri arvostelee vihreiden presidenttiehdokkaan piikitteleviä puheita presidentti Tarja Halosesta.

SDP:n puoluesihteeri Maarit Feldt-Ranta paheksuu vihreiden presidenttiehdokkaan Heidi Hautalan presidentti Tarja Halosta koskevia puheita. Feldt-Rannan mielestä Hautala käyttää presidentinvaalia ikävästi hyväkseen arvostellakseen istuvaa presidenttiä.

Hautala piikitteli Halosta eilen kampanjakiertueellaan Pohjois-Savossa. Hän korosti, ettei olisi itse lähtenyt presidenttinä EU:n juuri päättyneeseen huippukokoukseen. Hautala uskoi, että tulevilla vaaleillakin oli merkitystä Halosen osallistumiselle.

Feldt-Rannan mukaan presidentti on osallistunut EU-huippukokoukseen kansallisen edun nimissä ja ajanut kokouksessa suomalaisten asiaa.

- Maalle on aina eduksi, kun sen johtaja osallistuu eurooppalaiseen yhteistoimintaan. Niin myös nyt, kun edustajamme kokouksessa neuvottelivat Suomelle merkittävää sopimusta, Feldt-Ranta huomauttaa.

SDP:n puoluesihteeri arvelee Hautalan yrittävän antaa sellaisen kuvan, että presidenttimme mukana olosta olisi jotain haittaa Suomelle. Tätä osallistumista ei kuitenkaan ole kyseenalaistettu muualla Euroopassa, ainoastaan kotimaassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.