Mainos

SDP:n Heinäluoma: Keskusta tarkistanut linjaansa

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma arvioi keskustan puoluekokouslinjausten merkitsevän selvää linjantarkistusta. Erityisen arvokkaana hän pitää sitä, että uusi puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki lupaa tukensa pääministeri Paavo Lipposen työllisyysryhmälle.

Heinäluoma valittelee keskustan linjauksiin sisältyvän kuitenkin vähän käytännön kannanottoja, vaikka Jäätteenmäen asettamat työllisyystavoitteet toteuttavatkin hyvin SDP:n äskettäisessä puoluekokouksessa lausuttuja toiveita.

- Onkin toivottavaa, että työreformi on myös käytännössä haudattu, eikä palkansaajien työsuhteen etujen heikennyksiä yritetä uudelleen salakuljettaa päätöksentekoon millään yrittäjyysteemoilla, Heinäluoma varoittaa STT:lle toimittamassaan kannanotossa.

Heinäluoma pitäisi myös kohtuullisena, että keskusta antaisi tunnustuksen myös tähän asti tehdylle työllisyyspolitiikalle ja EU-maiden parhaisiin kuuluvalle työllisyyskehitykselle. Muilta osin hän kuvaa keskustan päätösten olevan "valitettavan suurelta osin tyhjän päällä".

- Keskustalta tuntuu täysin puuttuvan yhteiskunnallisten uudistusten tärkeysjärjestys ja parannuksille välttämätön rahoitusohjelma. Keskustankin olisi hyvä tunnustaa, ettei kaikkea hyvää voi toteuttaa kerralla, puoluesihteeri sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.