Mainos

Schibsted havittelee lisäomistusta Ruotsin TV4:ssä

Jos norjalainen mediajätti käyttää mahdollisuutensa Ruotsin maataloustuottajien järjestön osakkeiden ostamiseen, se nostaa omistusosuuttaan TV4:ssä 26 prosenttiin.

Norjalainen mediajätti Schibsted ilmoittaa harkitsevansa lisäosuuden ostamista Ruotsin suurimmasta kaupallisesta televisiokanavasta, TV4:stä.

Jos Schibsted käyttää mahdollisuutensa Ruotsin maataloustuottajien järjestön LRF:n osakkeiden ostamiseen, se saa 5,9 prosenttia TV4:stä ja nostaa omistuksensa 26 prosenttiin, yhtiö kertoi verkkosivuillaan olleessa tiedotteessa.

Schibsted ja ruotsalainen Bonnier ovat viime kuukaudet käyneet tiukkaa kilpailua päätösvallasta TV4:ssä, minkä on arvioitu olleen myös vaikuttimena, kun Schibsted tarjosi joulun alla 705 miljoonaa euroa Alma Median osakkeista. Myös Alma Medialla on yli 20 prosentin omistus TV4:ssä.

Schibsted aloittaa huomenna ostotarjouksensa Alma Median osakkeista ja optio-oikeuksista. Schibsted on tarjonnut Alma Median äänivaltaisemmasta I-sarjan osakkeesta 11,40 euroa ja vaihdetummasta II-sarjan osakkeesta 10,70 euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.