Scarlett Johanssonilla kierroksessa uusi Hollywood-komistus

Scarlett Johansson tuntuu deittailevan ja flirttailevan joka suuntaan, tai ainakin huhut antavat näin ymmärtää. Onko tämä Hollywood-komistus Johanssonin uusin valloitus?

Scarlett Johansson, 26, bongattiin suutelemasta näyttelijä Joseph Gordon-Levittin, 30, kanssa, joka on tuttu muun muassa elokuvista 50/50 ja (500) Days of Summer. Mies tähditti myös suosittua sarjaa Kolmas kivi auringosta.

– He suutelivat ja olivat hyvin hempeinä, silminnäkijä kertoi Us Weekly -lehdelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pari nähdään yhdessä kaupungilla. Heinäkuun loppupuolella pari nautti yhdessä illallista New Yorkissa.

Toisen lähteen mukaan Ryan Reynoldsin ex-vaimo ja Sean Pennin kanssa kesällä seurustelun päättänyt Johansson ja Gordon-Levitt ovat vain "keskustelleet yhteisestä projektista jonkin aikaa, mutta eivät ole koskaan suudelleet" ja kolmas väittää, että he aluksi keskustelivat elokuvasta, mutta sen myötä heidän välinsä ovat syventyneet.

Johanssonin ystävä puolestaan väittää, ettei tähtien välillä ole mitään vakavaa. Kaunotar on liitetty viime aikoina niin Bradley Cooperiin kuin Justin Timberlakeen.

MTV3/Helmi

Kuvat: WireImage/AOP,Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja