Scarlett Johansson paljastaa kauneutensa salaisuuden

Nykyajan Marilyniksi luonnehditulla näyttelijällä on myös erikoisia kauneudenhoitotapoja, kuten kosteusvoiteiden välttäminen.

Scarlett Johansson paljasti amerikkalaisen Elle-lehden sivuilla, miten hän huolehtii kauneudestaan. Ensin tähti alleviivaa, ettei hän ikinä nuku meikit naamassa, vaikka tulisi kotiin neljältä aamulla.

– Ihoni on herkkä, joten minun pitää käyttää hajustamattomia tuotteita. Pesen myös meikkisiveltimeni joka viikko. Ihmiset eivät tajua, miten täynnä bakteereita heidän meikkisienensä ovat! Scarlett sanoo.

Scarlettilla on myös erikoinen kauneudenhoitotapa: hän ei juurikaan käytä kosteusvoiteita, vaan antaa ihon itse huolehtia kosteudestaan. Kosteusvoiteiden sijaan tähti suosii kasvonaamioita. Silmäluomien turvotukseen Scarlett käyttää mitä vain pakastimestaan.

Näyttelijän ehdoton suosikkituote on hyvä, musta ja riittoisa ripsiväri.

Scarlett on luonnollisesti päässyt usein ammattilaisten meikattavaksi. Mitä hän on heiltä oppinut?

– Punaisen huulipunan laittaminen tuntuu olevan monille tytöille hankalaa. Väri leviää joka puolelle ja näyttää suorastaan pelottavalta. Huulet kannattaakin rajata peitekynällä, joka on samanväristä kuin peitevoide. Se estää huulipunaa leviämästä.

MTV3/Helmi

Lähde: Elle

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat