Savuporo-leipäjuustopannari

  • Pannukakkutaikina:
  • 6 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 200 g leipäjuustoa
  • 200 g kylmäsavuporoa
  • pieni purjo

Mittaa kulhoon puolet maidosta, lisää munat, vatkaa kevyesti. Lisää suola ja jauhot. Lisää loput maidosta ja sekoita. Anna turvota puolisen tuntia.

Pilko leipäjuusto ja kylmäsavuporo pieniksi kuutioiksi. Silppua purjo. Lisää taikinaan. Kaada voidellulle uunipellille ja paista 180 asteessa noin puoli tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna hetken jäähtyä ja leikkaa sopivan kokoisiksi palasiksi.

Resepti: Riitta Alaluusua

Lue myös:

    Uusimmat