Mainos

Savonlinnan taksisurmassa pidätyksiä

Savonlinnan viimeviikkoisen taksisurman tutkimuksissa on edistytty. Poliisi on pidättänyt kaksi varkautelaista miestä, joiden osuutta rikokseen nyt selvitetään. Pidätykset tehtiin Varkauden keskusta-alueella eilen illalla ja viime yönä.

Poliisi ei vielä tänään tutkinnallisista syistä kertonut kuulustelujen sisällöstä. Miesten mahdollisesta vangitsemisesta päätetään torstaina ja perjantaina. Pidätetyt miehet ovat syntyneet vuosina 1979 ja 1983.

Poliisi pääsi miesten jäljille omien tutkimustensa perusteella. Tutkintaa johtava rikoskomisario Esko Markkanen sanoo, että murhan motiivi ei ole tutkinnassa selvinnyt. Markkasen mukaan toinen epäillyistä miehistä on ollut teon aikaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Huumausaineiden käytöstä ei poliisin mukaan ole näyttöä. Uhri ja tekijät eivät Markkasen arvion mukaan ole tunteneet toisiaan entuudestaan.

40-vuotias taksiyrittäjä Aki Härkönen surmattiin teräaseella viime viikon keskiviikkona Savonlinnan Pääskylahdessa. Härkönen ehti soittaa apua, mutta menehtyi ennen ambulanssin saapumista. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä murhana ja on tähän mennessä kuullut kymmeniä ihmisiä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.