Mainos

Savon Sanomat: Poliisijärjestöjen liitto syyttää sisäministeriä kaunistelusta

Suomen Poliisijärjestöjen liiton valtuuston puheenjohtaja sanoo sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) antaneen eduskunnalle väärän kuvan poliisihallinnon tilanteesta. Ylikonstaapeli Severi Savolainen huomauttaa Savon Sanomissa, että ministeri on tulkinnut poliisibarometria omalaatuisesti.

- Ministerin mielestä poliisibarometri osoittaa poliisin hallintorakenteen uudistuksen onnistuneen erinomaisesti. Erikoinen johtopäätös, kun yli 80 prosenttia henkilöstöstä oli sitä mieltä, että uudistus on epäonnistunut useimmissa tavoitteissaan.

Eduskunnassa on kiistelty poliisin hallintouudistuksen tilasta ja painotuksista muun muussa harmaan talouden torjunnassa ja harvaan asuttujen alueiden turvallisuudessa.

- Onko kyse lähestyvien vaalien aiheuttamasta politikoinnista vai miksi ministeri ei kertonut asioista niin kuin ne ovat, Savolainen ihmettelee.

Ylikonstaapeli Savolainen muistuttaa, että budjetista päättävät kansanedustajat ovat vastuussa siitä, että sisäiseen turvallisuuteen saadaan riittävät resurssit.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.