Sauli Koskinen luo uraa Yhdysvalloissa

Laulaja Adam Lambertin rakkaana ja Big Brother -voittajana tunnettu Sauli Koskinen rakentaa omaa uraansa Yhdysvalloissa.

Suomen Big Brotherin vuonna 2007 voittanut Sauli Koskinen on nähty viime aikoina julkisuudessa lähinnä suhteestaan American Idol -tähti Adam Lambertiin. Koskinen ei kuitenkaan halua elää rakkaansa tuloilla ja nyt Koskinen rakentaakin omaa uraansa Yhdysvalloissa mallina.

– Tämä viikko on hyvin mielenkiintoinen. On ollut omia kuvauksia, paparazzi-kuvia, superruokaa ja yllätyksiä. Uusi kuva levisikin jo maailmalle, niin olen tehnyt mallin töitä muutamalle lehdelle. Nyt on takana muutamat kuvauspäivät ja toivon että kuvat onnistuivat, Koskinen kirjoittaa blogissaan.

Sauli Koskisen ja Adam Lambertin rakkaustarinaa on seurattu tiiviisti ympäri maailmaa, eikä pariskunnan vierailu Suomessa jäänyt medialta huomaamatta. Pariskunta juhli yhdessä juuri ennen joulua, mutta ilta ei kuitenkaan päättynyt toivotulla tavalla. Lambert ja Koskinen ajautuivat rajuun riitaan ja baaritappelu päättyi poliisien saavuttua paikalle. Seuraavana aamuna Koskinen ja Lambert heräsivät putkasta, mutta pääsivät kuitenkin päivän aikana pois.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja