Sauli Koskinen fiiliksissä vierailustaan Suvi Koposen luona

Sauli Koskinen kertoo blogissaan saaneensa rapakon takana myös suomalaisia ystäviä.

American Idol -tähti Adam Lambertin kanssa seurusteleva Suomen Big Brother 2007 -voittaja Sauli Koskinen asuu onnellisesti Los Angelesissa. Hollywoodiin hyvin kotiutunut Sauli kirjoittaa blogiinsa olevansa tyytyväinen siihen, että hän on saanut Amerikasta myös omia ystäviä.

Saulin ystäväpiiriin kuuluu myös suomalaisia, eikä ketä tahansa suomalaisia, vaan muun muassa Suomen menestyneimpiin malleihin kuuluva Suvi Koponen. Sauli kertoo blogissaan onnistuneesta vierailustaan Suvin luona.

– Olin kylässä ihanan Suvi Koposen luona ja meillä oli niiiiin hauskaa. Meidän ajatuksemme menivät aivan yks yhteen ja löysin Suvista minun sielujentoverin. En montaa ihmistä tiedä joka muistaa vanhoja suomalaisia mainoslauluja. hah!! Niitä me lauleskelimme yhdessä ja kuuntelimme myös vanhaa kunnon Aikakonetta, hahah! Sauli kirjoittaa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja